Nieuwe avonturen; Waarom?

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 15:10

 

Hoewel ik altijd erg heb genoten van onze  gezinsvakanties, betrap ik mijzelf erop echt toe te zijn aan een andere fase. Onze meiden zijn inmiddels prachtige jonge vrouwen op weg naar hun eigen avonturen. Nu is het tijd voor: Weer met z’n tweetjes, weer op weg naar verre  en andere reizen.

 

We beginnen rustig.

Samen maken we een favorietenlijstje van vakanties ver of dichtbij van twee weken. Zo kunnen we de andere twee weken tijdens de schoolvakantie met onze bruine labrador Bear uitrusten. Ergens in Europa. Voor mij bij voorkeur aan zee. Ik ben dol op zee. De meiden kunnen dan mee of aansluiten voor een gratis vakantie, als ze dat willen. maar zeg nou zelf. Wie zegt nee tegen een gratis vakantie haha!  We wachten af.

Ons reizen-lijstje

Op ons lijstje staat een bijzondere rondreis door Andalusië, een rondreis door Italië met Florence, Rome, Napels en  de Amalfi kust, een rondreis door Egypte, Cuba en Bali. Nou, dan kunnen we wel ff mee vooruit, zo lijkt mij.

wat heb ik genoten van de voorbereidingen en het boeken van de bijzondere accommodaties. De rondreis door Andalusië ging van start in april dit jaar. 

Zo spannend.

Een wat uitdagende start.

Niet alleen vanwege ons sentiment om het thuisfront langer dan gebruikelijk alleen achter te laten. Maar ook omdat een van onze dochters net voor vertrek teleurstellend nieuws te horen kreeg. Weer uitgeloot op de zo naar verlangende en gewenste  universitaire studie. Wat moeilijk om dan toch weg te gaan. Volgende x plan ik t anders.


Tot overmaat van ramp waren we koud op onze eerste bestemming, toen onze andere dochter in tranen belde. Ze was in het ziekenhuis na een heftige val van het paard
  op stage en wachtte op dat moment op een MRI om nek-en hoofdletsel uit te sluiten. Ze klonk verward.

 

Whah, zit je dan ergens in het binnenland van Spanje!

Maar, gelukkig was alles goed en kon oma haar verder

ondersteunen. 

Een ruwe start van een nieuwe fase en aanleiding voor iets anders….nieuws......

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.