De ontwikkeling van KYMA

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 15:12

Over nieuwe fase gesproken.

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde zijn we volop bezig met een nieuwe fase in ons leven. Ineens hoort daar ook de ontwikkeling van mijn eigen bedrijfje bij.  En nu denk je, waarom vertel ik je dit nu pas? Nou, heel simpel. Van het een kwam gewoon t ander. Een gesprek met een collega en de start van het bedrijf van mijn schoonzusje opende ineens mijn ogen en activeerde dat portie lef, dat weliswaar verstopt zat onder mijn wat grotere omvang. Midlifecrisis crisis? Geen idee. overgang? Zeker! In alle opzichten..

 

Ik ga mijn eigen bedrijf starten!

Dus…ineens durfde ik hardop te zeggen, ik ga een eigen bedrijf starten. Eigenlijk iets dat ik 10 jaar geleden al wilde. En hoewel mijn onzekerheid soms wel even opspeelde. Perfectionisten vinden over t algemeen hun eigen werk altijd minder dan en het gras is altijd groener bij........

 Ben ik van start gegaan.

K Y M A 

Keep Your Memories Alive

 

of zoals mijn dochters soms denken: 

Keep Your Mother  Away.

Mijn  eerste opdracht is binnen en zit ik vol met leuke ideeën. ideeën waarmee  ik jou wil helpen.

Want zeg nu zelf: Jouw herinneringen zijn toch onbetaalbaar!

Je houdt ze veel beter vast als je ze in beeld omzet. Een beeld in de vorm van een totaal overzicht van foto’s video en sfeer. Dat je ook nog eens snel en makkelijk binnen handbereik is.

Ik gun jou hetzelfde als ik heb.

Een kast vol herinneringen

Aan die geweldige stedentrip naar Berlijn. Of die schattige meisjes, al weer zo lang geleden. Maar misschien moet ik dit maar eens bewaren voor een volgend blog. Wie weet.

 

Laat mij jou helpen aan een prachtig KYMA design!

Liefs Harriët

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.