Maak eens een reisblog

Gepubliceerd op 26 september 2023 om 15:14

verwerk het in jouw fotoboek

Een reisblog bijhouden is heel handig.

Ik vertel jullie iets over mijn eigen ervaringen met een reisblog bijhouden. We doen dit meestal bij een verre rondreis. Zo ook tijdens onze roadtrip door Amerika. Het scheelt een hoop Whatsapp en familie en vrienden kunnen op eigen tempo en tijd van onze avonturen meegenieten. Nog een voordeel:

Het verwerken van het reisblog in het fotoboek creëert een fantastische indeling in je boek.

En dan hoor ik je denken: Dat kost toch veel tijd?

Ja en nee, Als je het slim aanpakt kan je snel klaar zijn. En het scheelt tijd aan berichtjes. Maar goed,  je moet toch ff elke dag even wat schrijven. Ik vond het heerlijk om de dag mee te eindigen. Een soort van: We nemen de dag nog eens even door.

Fan van Reislogger

Ik ben fan van reislogger.nl. Ik vind de lay out leuk, speel met de banner foto’s en het is leuk na te maken in het fotoboek; compact op 1 pagina.

 

Ook kwam ik de volgende tekst tegen op https://www.stopandstare.nl/je-eigen-reisblog/

Reislogger

Een van de mooiste en meest uitgebreide sites om een eigen reisblog bij te houden is Reislogger.nl. Het ziet er niet alleen mooi uit, je kunt er ook gratis onbeperkt verhalen én foto’s plaatsen. De leukste feature van deze reisblog is de interactieve kaart die je aan je reisblog toe kunt voegen. Hierop kan je je route aangeven met de plaatsen waar je bent geweest en waar je over hebt geschreven.

 

Hoe ga je slim met je tijd om?

Door middel van de notitiesfunctie op mijn telefoon schrijf ik, wanneer ik even kan korte stukjes.  Ff tijdens de lunch, als we ergens wachten ofzo.  ‘s Avonds op de plek van bestemming  met WiFi knip en plak ik en voeg ik de foto’s en video’s bij.  Allemaal met mijn telefoon. Wel vind ik t lekker om nog even een te controleren op de iPad, net een wat groter beeld. Zo heb ik elke avond (laat) een nieuw avontuur klaar.

 

Zo leuk, die opmerkingen🙀

Zo leuk ook om de reacties van iedereen te ontvangen.  En te verwerken in het fotoboek om het zo voor eeuwig te bewaren. Zeker die opmerking van mijn lieve schoonmoeder tijdens onze roadtrip door Amerika; door de luchtvochtigheid droogde onze was niet goed en hadden we even een onderbroeken crisis, waarop mijn schoonmoeder opperde: “dan moeten we ze maar binnenste buiten draaien en opnieuw dragen.” Whahhhh. Nou ma, het staat genoteerd!

 

 

KORTING op de optie reisblog in jouw fotoboek:

Voor mijn klanten die reislogger in hun fotoboek willen verwerken kan ik een korting van 30% op de optie prijs geven. Niet omdat reislogger mij betaalt. Maar gewoon omdat ik hiervoor al een lay-out in de software heb ontwikkeld. 😉

 

Kant en klare fotoboeken?!

Oh ja, en of ik niet bang ben voor concurrentie door al die reisblogs die een fotoboek aanbieden? Nee, zeker niet. Die werken namelijk niet. Of je moet wel heel minimale eisen stellen of heel veel tijd over hebben. Het kost veel aanpassing of het is onmogelijk om iets aan te  passen. Reviews hierover laten zien dat o.a. chronologische volgorde lastig is. Je moet tijdens je reis alles al perfect hebben gedaan. (oké, dat lukt mij  sowieso nooit  haha)

 

Het blijft een feit dat fotoboeken niet kunnen worden gemaakt door welke robot of smart assist of reisblog software dan ook.

 

Hopelijk vond je dit blog leuk om te lezen en denk je aan mij en reislogger bij je volgende prachtige reis. Ik help je graag!

 

Keep Your Memories Alive

Harriët

KYMA Fotoboek Design.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.