Een pyjama dag. Buiten regent ‘t dat het giet...

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 om 08:10

Pyjamadag

Het is zomaar een dag in de week. Isa hoeft niet naar de uni, en zit heerlijk in haar pyjama op de bank. Het is middag dus het is duidelijk een pyjama dag. Op haar schoot een van haar jaarboeken. Ik zeg niets…moeilijk! Maar ik geniet. Ik betrap onze dochters er regelmatig op dat zij een boek uit de kast pakken.

 

Zomaar ineens, uit verveling?

Of met een vriendin.  En dan hoor ik  Lara zeggen: "Nou mam, wat voor kleding trok jij me vroeger aan!?" Lara kan het niet laten om die opmerking te maken. Natuurlijk schiet ik meteen in de verdediging en probeer ik uit te leggen dat dat destijds echt in de mode was. Haha, het blijft een leuke discussie.

Lara had altijd al een scherp gevoel voor mode, zelfs op jonge leeftijd weigerde ze bepaalde kledingstukken te dragen. Ze kan nog steeds perfect de juiste kleuren combineren en is op de hoogte van de laatste modetrends.

Pubers?

Ze weet ook feilloos welke kleding ik beter niet meer kan dragen. Het zijn en blijven toch pubers, toch? 😉

 

HERFST

met een fotoboek op schoot 

Pak een kopje koffie en …geniet

Tijdloos

Maar ze heeft gelijk, wat wij vroeger prachtig vonden, is nu niet meer zo leuk. (Behalve die super leuke jurkjes van de Hema toen ze 2 jaar  waren. Ik pas ervoor! Die blijven echt fantastisch) 

Maar goed, ik dwaal af.

Fotoboeken door de jaren heen

 

 

Nee, eigenlijk niet. Ook dit draagt bij tot het sfeerbeeld van toen. En zo op een rijtje op kleur gesorteerd in onze vitrinekast zijn het onze herinneringen. Ruim 18 jaar aan herinneringen. Een kapitaal aan boeken. Letterlijk maar ook zeker figuurlijk.

Ons kapitaal

Geen weggegooid geld maar blijkbaar een remedie tegen verveling.

Dus…pakken we  de boeken regelmatig op een verloren momentje…met een kopje koffie, op een  pyjama-  of een baaldag

Voor de open haard als het buiten regent dat het giet.

En ik? Ik geniet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.