Ontdek meer vrije tijd! voor alle vrouwen met passie voor Reizen 

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 06:15

Brief aan alle powervrouwen met passie voor reizen

Lieve jij, In de bruisende wereld van carrièrejacht, vergaderingen, deadlines en verre reizen, zijn er vrouwen die het onmogelijke lijken te presteren. Ze hebben het allemaal: een succesvolle carrière en de avontuurlijke geest om de wereld te verkennen. Maar tussen al deze verplichtingen door….

 

De Druk van het Onvoltooide Fotoboek

Soms kan dat onvoltooide fotoboek  aanvoelen als een taak te veel. Na een drukke dag op kantoor, de hectiek van reizen en dan thuiskomen om bij te blijven met het dagelijkse leven, blijft er vaak weinig tijd en energie over om aan fotoboeken te werken. Het resultaat? Een groeiend "schuldgevoel" dat deze onvoltooide projecten blijven achtervolgen.

Ook  is het begrijpelijk dat je je soms afvraagt of je wel creatief genoeg bent om deze fotoboeken zelf te maken. Misschien vergelijk je jezelf met anderen die schijnbaar moeiteloos prachtige handgemaakte fotoboeken produceren. Ik wil dat je weet dat creativiteit op veel manieren tot uiting komt, en het maken van fotoboeken is er slechts één van.

Het goede nieuws:

Het  is helemaal oké om niet alles tegelijk te doen.


Je hoeft Niet Alles Tegelijk Te Doen

Onthoud altijd dat je niet alles tegelijk hoeft te doen. Je kunt je passie voor reizen en je veeleisende baan omarmen zonder de last van onafgemaakte fotoboeken. Laat mij je helpen om die last van je schouders te halen, zodat je volledig kunt genieten van elk moment van je leven.

Omarm jouw vrijheid.

 

Laat mij je helpen

Ik zal zorgvuldig je foto's selecteren, de perfecte lay-outs kiezen en elke pagina vullen met jouw prachtige herinneringen. Door mijn persoonlijke benadering blijft het jouw fotoboek. Jij blijft de baas. Het enige wat ik van jou vraag, is om achterover te leunen en te genieten van je welverdiende vrije tijd. Omarm je vrijheid

Geen Stress, Alleen Genot

Stel je eens voor: geen stress meer over onvoltooide projecten, geen schuldgevoelens. In plaats daarvan kun je je richten op de dingen die er echt toe doen. Misschien wil je een dagje naar de sauna , quality time doorbrengen met je dierbaren of zelfs je volgende avontuur plannen.


Dus, lieve jij, laat mij je helpen om jouw fotoboek te maken.

Geen negatieve gevoelens, alleen pure herinneringen en de vrijheid om te leven. Jij verdient ontspanning, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat je die krijgt.

 

Tot snel

Met vriendelijke groet,

Harriët van KYMA Fotoboek Design

KEEP YOUR MEMORIES ALIVE       OMARM JE VRIJHEID!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.