Video in Fotoboek; Breng je Herinneringen tot Leven

Gepubliceerd op 21 maart 2024 om 06:00

Maak je fotoboek bijzonder met video's. Ontdek in mijn blog hoe je OR-codes gebruikt. Laat mij je fotoboek ontwerpen en ervaar het verschil!

 

Het eerste uitgangspunt.

Bij KYMA krijg je geen fotoboek met platte foto's. In ons drukke leven verdienen jouw herinneringen meer dan dat. Maak je fotoboek écht bijzonder met de toevoeging van een QR-code en voeg je eigen video in fotoboek toe.

Waarom ALIVE?

Het is niet voor niets dat het woord "Alive" een onderdeel is van mijn bedrijfsnaam KYMA. Deze naam staat voor levendigheid en persoonlijkheid. Een goed fotoboek is meer dan 1-dimensionale plaatjes; het ademt leven in elke pagina.

video in fotoboek;  samen het boek bekijkend

QR Codes voor Magische Herinneringen

Ontdek een van onze favoriete features: de QR-code. Laat bewegende beelden direct tot leven komen bij jouw herinneringen. Zo wordt jouw fotoboek echt van jou. Op onze pagina met  extra opties zie je een aantal voorbeeld  fotoboeken.

 

 

De opties zijn eindeloos!

Stel je voor: je eigen filmpje natuurlijk! De eerste stapjes of hapjes van jullie kleine. Het verrassingseffect voor de geslaagde of het vieren van een mijlpaal met familie. Maar ook een grappig fragment van die cabaretier, of dat nummer dat jouw vakantie zo speciaal maakte. Een filmpje met achtergrondinfo, het hotel, noem maar op! Als het openbaar op YouTube staat, mag je het gebruiken. Welke video wil jij toevoegen aan jouw levendige fotoboek?

video in Fotoboek inclusief een video eerste stapjes van je kleintje
video in Fotoboek;  van Afrika

Super veilig

Geen zorgen over de privacy van jouw eigen video's. Zij worden in ons privé account veilig opgeslagen en zijn alleen te zien voor degene, die jouw QR code scant.

 

Een Video in Fotoboek Brengt Herinneringen Tot Leven

Video's voegen emoties toe aan de visuele herinneringen en maken het mogelijk om momenten nog beter steeds opnieuw te beleven. Jouw fotoboek wordt een dynamisch document vol levendige herinneringen. Veel meer dan alleen een traditioneel fotoboek.

 

Persoonlijke voorbeelden:

GESLAAGD, we heisen de vlag..of toch niet?

Toen Lara was geslaagd voor haar examen miste ik het moment dat ze gebeld werd. Noem het gewoon een OEN-actie van mama. Het hijsen van de vlag was "the next best thing". Maar OH, wat een schot in de roos! Want de tas viel telkens van de vlag en we deden het in de broek van het lachen.  Dit filmpje is voor eeuwig vastgelegd op haar Geslaagd pagina in haar jaarboek. En vergeten we nooit meer. 

 

video in Fotoboek ;  Geslaagd

Terug naar onze fantastische autoritten door Zuid Spanje met "ons" favoriete nummer.

Maar ook zoiets als die heerlijke sfeer samen in onze rode huurauto door Zuid-Spanje. Met die leuke Spaanse zomerhit. Geen idee meer hoe het liedje ging, maar ik hoef alleen maar de QR-code te scannen (music clip op YouTube). Doe mijn ogen dicht en ben weer helemaal terug.

Je kan deze code scannen en met mij meegenieten!

 

Video in Fotoboek;  favoriet Spaans  liedje in fotoboek

Onze grapjes tijdens de waddentocht op Ameland; "under de mudder..."

Of de waddentocht op Ameland in 2021. Waarbij wij nog wel eens grapten tegen elkaar, dat we helemaal “under de Mudder” zaten. Een deel van een sketch van Jochem Meijer. Wat denk je? Tuurlijk, het fragmentje in QR bij onze waddentocht. Om nooit meer te vergeten. Altijd snel bij de hand. Zomaar 3 diverse Mogelijkheden die ons fotoboek laten Leven.

Je kan de onderstaande QR weer scannen!

 

video in Fotoboek; fragment van wadlopenvan wadlopen met video van  cabaret wadlopen

Wat zijn jouw hoogtepunten of video's ?

Die jij graag direct bij de hand hebt?

Het is tenslotte altijd de tijd om even stil te staan en herinneringen op te halen te koesteren en elkaar mooie dingen te vertellen.

Video in Fotoboek ; meneer mandje Kunst

Creatieve QR Codes: Maak je Fotoboek nog Specialer

 

Het integreren van een QR-code in je fotoboek hoeft niet saai of lelijk te zijn. Inmiddels heb ik genoeg creatieve ideeën om de QR-code op een leuke manier te laten wegvallen in het ontwerp van je boek. Denk aan een QR-code die subtiel verwerkt is in een prachtige achtergrond of verborgen is in een speelse illustratie die past bij het thema van je fotoboek. Dit zorgt ervoor dat de QR-code niet storend is, maar juist een verrijking van je pagina’s. Een video in fotoboek prikkelt je zintuigen op een unieke manier; het brengt geluid en beweging in je herinneringen. Ons brein is niet in staat om elk detail te onthouden, maar een video helpt je om die speciale momenten steeds opnieuw te beleven. Zo wordt je fotoboek niet alleen voor jou zeer waardevol, maar is het ook visueel aantrekkelijk voor anderen. En je vertelt jouw verhaal altijd beter met plaatjes en bewegende beelden. Daar is onze maatschappij inmiddels helemaal op ingesteld.

 

Heb je niet veel tijd om dit creatief in jouw fotoboek te verwerken?

Hoe fijn is het dan dat je mij hebt? Jij doet leuke dingen en ik bewaar je herinneringen! Mooie deal toch?!

 

Wil je meer informatie?

Neem vooral een kijkje op de volgende pagina's:

-extra opties?

- voorbeelden fotoboek maken

 

Liefs KYMA

Keep Your Memories Alive

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.